3 Schimbări Majore în Versiunea Gratuită de CS-Cart

11/25/2015
de catre CS-Cart Staff

Salut !

Ne dorim cat mai multi oameni posibil pentru a putea folosi CS-Cart, de aceea oferim versiunea de CS-Cart gratuita.

Versiunea gratuita de CS-Cart 4.3.5 primeste 3 schimbari majore fata de versiunea de CS-Cart 4.3.4 :

Puteti adauga mai multe filtre, dupa cum doriti in interfata client (maxim 3 filtre in versiunile anterioare). Am inlaturat 8 addon-uri si am adaugat 2 addon-uri din versiunea completa de CS-Cart - Zoom in imagini si Butoane sociale. Am exclus functia multi-store deoarece nu era populara intre utilizatorii versiunii gratuite.

Filtrele de produse ajuta cumparatorii sa gaseasca produse rapid aratand numai acele produse ce se potrivest parametrilor alesi. Mai multe filtre in interfata client inseamna mai multe filtre de cautare pentru cumparator ce rezulta prin gasirea produsului mult mai repede.

Anterior, in versiunea gratuita CS-Cart, puteati adauga doar 3 filtre pentru interfata client. In versiunea gratuita CS-Cart 4.3.5 puteti adauga cate filtre doriti.


Set de Addon-uri integrate schimbate

Addon-urile maresc functionalitatea magazinului CS-Cart. Pe langa addon-urile suplimentare, CS-Cart are un set de addon-uri integrate.

In versiunea gratuita a CS-Cart 4.3.5, setul de addon-uri a scazut cu 6 fata de versiunile gratuite anterioare:

  • Am exclus 8 addon-uri:Bestsellers & On-Sale Products, Blog, Call requests, E-mail marketing, Newsletters, Payment dependencies, Store import, si Tags
  • Am insclus 2 addon-uri din versiunea completa de CS-Cart: Image zoom si Social Buttons:

Functia Multi-Store exclusa

Proprietarii de magazine folosesc functia de Multi-Store pentru a crea mai multe interfete-client pe diferite domenii administrandu-le dintr-un singur panou de administrare.

Conform statisticilor, 95% din utilizatorii versiunii gratuite au doar o singura interfata-client.

Dupa lungi dezbateri, am exclus functia multi-store din versiunea gratuita: functia nu este populara printre utilizatorii versiunii gratuite. Renuntand la functia multi-store am usurat munca echipei ce ofera suport astfel incat pot petrece mai mult timp ajutand clientii.

Daca aveti intrebati legate de modificarile din versiunea gratuita nu ezitati sa ii intrebati pe CS-Cart Forums sau aici in comentarii.

Urmariti CS-Cart pe Facebook si Twitter pentru noutati.

Sfaturi si Trucuri

11/25/2015
de catre CS-Cart Staff

Antet de Navigare si SEO

De obicei, oamenii au doar o vaga idee de ceea ce cauta pe internet. De aceea multe persoane cauta prin cuvinte cheie.

Cuvintele cheie cum ar fi pantofi, carti si articole sportive sunt scurte si nu sunt specifice.Aceste cuvinte cheie sunt greu de indexat deoarece multe alte site-uri pot contine articole ce mentioneaza pantofi, aricole sportive sau orice alt cuvant cheie. Totusi, daca indexezi bine un cuvant cheie vei primi un trafic considerabil marit.

Pentru a indexa magazinul cu un cuvant cheie avand o competitie serioasa trebuie sa incluzi cuvantul cheie in antetul de navigare. Trucul functioneaza deoarece antetul de navigare beneficiaza de prezenta pe orice pagina a magazinului.


Cum functioneaza trucul

De exemplu, CS-Cart foloseste un concept de navigare de produs pentru a include link-uri in categoriile principale si subcategorii. Link-urile sunt vizibile doar cand cumparatorul ajunge cu sageata mouse-ului deasupra antetului. Atunci cand motorul de cautare viziteaza site-ul, acesta indexeaza toate paginile in meniu.

Deoarece meniul CS-Cart se conecteaza catre mai multe categorii, toate acestea primesc o parte din puterea trecuta la site prin intermediul link-urilor din surse interne sau externe denumita link-juice.

Ca alternativa puteti utiliza meniul din stanga ce contine link-uri doar catre categorii sau filtrele produsului ce pot fi configurate de catre client. In meniul din stanga aveti link-uri de tip local link juice power.


6 Motive pentru a alege CS-Cart pentru Magazin Online

11/06/2014
de catre CS-Cart Staff

Salut!

Partenerul nostru din Grecia - CSCart.biz - ne trimite un minunat infografic ce ilustreaza 6 motive pentru a alege CS-Cart pentru un business online!